Servicii – Campanii Facebook si Google Ads

UN SET OPTIM DE ELEMENTE PENTRU CAMPANIILE DVS.

Campaniile in mediul virtual sunt probabil cea mai buna formula de a asigura clienti pentru afacerea dvs. Cu toate acestea advertising-ul online este inca volatil, impredictibil iar instrumentele oferite de platforme sunt de multe ori descurajant de complexe sau neclare. Daca nu aveti aceste cunostinte proababil cel mai simplu este sa apelati la un profesionist cu experienta dar si cu o pregatire multidisciplinara – pentru a obtine rezultatele dorite.

Firma noastra va poate asista in proiectarea si rularea de campanii pe motorul de cautare Google precum si pe platforma Facebook. Oferim elementele esentiale pentru campania dvs. in pachete accesibile, cautand compromisul perfect pret/calitate pentru campanii precum si un ROI optim.

Campanie Facebook

Pentru platforma Facebook serviciile oferite incep prin crearea/completarea unei pagini de Facebook profesionale, care sa contina toate datele esentiale pentru o promovare eficienta

Elemente de marketing si creatie publicitara

  • analiza publicului tinta pentru produsele pe care doriti sa le promovati si generarea unor audiente
  • creerea unor seturi de reclame care sa poata fi prezentate eficient in toate pozitiile plasamentului Facebook – creatie grafica si mesaje text adecvate publicului ales.
  • urmarirea campaniei pentru optimizarea bugetului, intervalelor de distribuire, eficientei mesajelor/creativelor, rafinarea audientei optime etc. – Urmarire pentru primele doua saptamani sau campaign lifetime.

Campanie Google Ads

Pentru Google Ads oferim un set optimizat de elmente de marketing, care asigura o performata buna avand un pret relativ redus.

  • analiza publicului tinta si definirea unor audiente
  • analiza cuvintelor cheie si pretestarea acestora
  • generarea unui set de reclame atat fixe cat si dinamice
  • stabilirea unor bugete, intervale si zone geografice de distribuire
  • urmarirea campaniei pentru ajustari si optimizare – Urmarire pentru primele doua saptamani sau campaign lifetime.

Elementele finale ale acestor pachete vor rezulta natural in urma discutiei dintre dvs. si noi. Alte detalii vor fi adaugate on-the-fly, euristic, pentru completarea formei finale a campaniilor.